Actievoorwaarden

 1. Het aanmaken van een account op het Pantein Extra Voordeelplein geeft u toegang tot kortingen oplopend tot maximaal 70% op dagjes uit of de leukste aanbiedingen voor thuis, smaak en gezondheid.

 2. Het Pantein Extra Voordeelplein is te gebruiken gedurende de looptijd van uw lidmaatschap bij Pantein Extra.

 3. Uw Pantein Extra Voordeelplein account is uitsluitend te gebruiken voor aanbiedingen op de website panteinextra.touchtickets.nl

 4. De aanbiedingen op het Pantein Extra Voordeelplein zijn niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen van andere aanbieders voor pretparken, dierentuinen, theater, wellness centra en restaurant, en is geldig op basis van beschikbaarheid. OP = OP.

 5. De genoemde ticketprijzen zijn inclusief BTW.

 6. Aangekochte tickets via het Pantein Extra Voordeelplein kunnen niet worden gewijzigd, zoals bijvoorbeeld de datum op het ticket.

 7. Aangekochte tickets via het Pantein Extra Voordeelplein mogen niet aan derden worden doorverkocht dan wel op een andere manier op commerciële wijze direct of indirect aan derden worden verstrekt.

 8. Voor informatie over de levertijd van tickets dient de deelnemer de desbetreffende aanbieding raad te plegen.

 9. Aankopen die worden gedaan, worden gedaan bij Touch Promotions B.V. niet bij Pantein Extra.

 10. Aanbiedingen die worden getoond op het Pantein Extra Voordeelplein behouden zich het recht bepaalde dagen uit te sluiten van beschikbaarheid.

 11. Bij het redelijk vermoeden van fraude of misbruik hebben de organisator, zijn agenten en distributeurs het recht aangekochte tickets in te trekken of te blokkeren.

 12. Er is geen compensatie van toepassing op verloren, gestolen of beschadigde Pantein Extra Voordeelplein codes en/of tickets.

 13. Producten kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd, uiteraad ongebruikt en in de originele verpakking. Zodra het artikel retour is gekomen zullen wij het bedrag crediteren. Kosten die gemaakt zijn voor het terugsturen worden niet vergoed.

 14. Door het gebruik van het Pantein Extra Voordeelplein gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 15. Organisator van de actie: Touch Promotions B.V., Blaak 16, 3011 TA Rotterdam, Nederland. KvK: 57705240